Despre noi

Cine suntem

Pro Fiduciaria – Centru de consultanță și training în asigurări și pensii este înființată în anul 2011 și are ca activitate principală formarea profesională a distribuitorilor de asigurări și pensii private, fiind autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin decizia numărul F-0032 din data 12.07.2011 pentru a oferi programe de training conform cerințelor legislative din domeniu financiar nebancar.

Pro Fiduciaria S.R.L, Cod Unic de Inregistrare: RO28311287, Registrul Comertului: RO28311287, Adresă sediu: București, Calea Moșilor nr. 217A, bl. C1, et. 4, ap. 34, sector 2

În limbă latină Fiduciaria înseamnă încredere, element definitoriu pentru companie, echipa Pro Fiduciaria perfecționându-se constant pentru a oferi soluții creative și adaptate la noile tendințe și tehnologii specifice învățării online și blended learning.

Misiunea noastră

Dorim să răspundem nevoilor de formare și de dezvoltare ale distribuitorilor în asigurări și/sau reasigurări oferind programe de training utile, calitative și adaptate la realitățile curente din piață.

Soluțiile de training pe care le furnizăm sunt elaborate și dezvoltate cu profesionalism de echipa noastră, Pro Fiduciaria având expertiză atât în domeniul financiar cât și în e-Learning, IT și Design.

Prin fiecare curs e-Learning umarim formarea și dezvoltarea competențelor specifice distribuitorilor în asigurări și ne asiguram că obiectivele de învățare sunt realizate cu succes.

Soluțiile noastre cresc performanțele companiilor, contribuind semnificativ la motivarea angajaților.

Valorile noastre

Ascultăm și răspundem oferindu-ți informațiile și soluțiile de care ai nevoie.

Avem cunoștințe și experiență în conceperea programelor de training din asigurări.

Serviciile noastre au standarde de calitate, sunt personalizate și cresc performanța.

Suntem direcți și sinceri și ne îndeplinim întotdeauna sarcinile și promisiunile.

Suntem pasionați de ceea ce facem și ne pefecționăm constant pentru a oferi soluții creative.

0 +
Cursanți
0 +
Ore de educație
0 +
Ani de activitate în asigurări
0 +
Programe și cursuri

Pentru un viitor mai bun,
investește în educația de calitate

Vrei să te inscrii la un curs
sau ai nevoie de suportul echipei noastre?

Serviciile noastre

Partenerii Pro Fiduciaria