Termeni și condiții

+   Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor generale detaliate mai jos. Dacă alegeți să vizitați site-ul și să accesați serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, vă asumați cunoasterea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții, care stau la baza contractului dintre Societate și dumneavoastră.
+   Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să fiți de acord în totalitate cu acești termeni și condiții, iar în cazul în care completați formularele de “Contact” și cel de “Înscriere curs” și cu “Politica de confidențialitate”.
Informațiile furnizate în acest site sunt oferite ca atare și fără nicio garanție.
Informațiile pot fi actualizate și modificate sau schimbate, parțial sau integral, fără o informare prealabilă a utilizatorilor. Deasemenea, acest site poate fi suspendat sau desființat fără o notificare prealabilă.
+   Pro Fiduciaria nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat, indiferent care este motivul acestui fapt.
Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri care sunt guvernate de politici de confidențialitate proprii și pot avea termeni și condiții diferite.
+   Utilizarea site-ului
Accesul pe acest site se face gratuit, scopul principal al acestuia fiind de a informa utilizatorii cu privire la produsele și serviciile oferite de Pro Fiduciaria.
+   Utilizatorii au obligația de a respecta urmatoarele:

  • conținutul site-ului reprezinta proprietatea Pro Fiduciaria și nu va putea fi copiat, reprodus, distribuit integral sau parțial fără acordul scris al administratorului;
  • nu este permisă modificarea sau degradarea informațiilor continuțe în site;
  • în cazul în care anumite secțiuni ale site-ului permit utilizatorul publicarea anumitor informații, acestea nu vor trebui să aibă caracter de reclama, degradant, obscen sau care sa contravină legislației în vigoare.
  • utilizatorul este singurul raspunzător pentru materialele și informațiile postate;

+   Informațiile comerciale
Pro Fiduciaria poate modifica în orice moment informațiile de natura comercială din prezentul site. Informațiile comerciale prezentate în site nu au caracter contractual.
+   Limitarea răspunderii
Pro Fiduciaria nu este răspunzatoare pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratețe a informațiilor publicate pe acest site, acestea având caracter informativ.
+   Acceptarea
Prin utilizarea acestui site se consideră ca utilizatorul a luat la cunoștiință și a acceptat “Termenii și conditiile” și “Politica de confidențialitate” prezentate.

© 2021 ProFiduciaria. Toate drepturile rezervate

Termeni și condiții | Politica cookies | Prelucrarea datelor personale