Termeni și condiții

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor generale detaliate mai jos. Dacă alegeti sa vizitați site-ul și să accesați serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, vă asumați cunoașterea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții, care stau la baza contractului dintre Societate si dumneavoastră.

Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să fiți de acord în totalitate cu acești “termeni și condiții” iar în cazul în care completați formularele de “Contact” și cel de “Înscriere curs” și cu “Politica de confidențialitate”.

Informațiile furnizate în acest site sunt oferite ca atare și fără nicio garanție.

Informațiile pot fi actualizate și modificate sau schimbate, parțial sau integral, fără o informare prealabilă a utilizatorilor. Deasemenea, acest site poate fi suspendat sau desființat fără o notificare prealabilă.

Pro Fiduciaria nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat, indiferent care este motivul acestui fapt.

Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri care sunt guvernate de politici de confidențialitate proprii și pot avea termeni și condiții diferite.

+   Utilizarea site-ului
Accesul pe acest site se face gratuit, scopul principal al acestuia fiind de a informa utilizatorii cu privire la produsele și serviciile oferite de Pro Fiduciaria.

+   Utilizatorii au obligația de a respecta urmatoarele:
– conținutul site-ului reprezintă proprietatea Pro Fiduciaria și nu va putea fi copiat, reprodus, distribuit integral sau parțial fără acordul scris al administratorului;
– nu este permisă modificarea sau degradarea informațiilor conținute în site;
– în cazul în care anumite secțiuni ale site-ului permit utilizatorului publicarea anumitor informații, acestea nu vor trebui sa aiba caracter de reclamă, degradant, obscen sau care să contravină legislației în vigoare.
– utilizatorul este singurul răspunzator pentru materialele și informațiile postate;

+   Informațiile comerciale
Pro Fiduciaria poate modifica în orice moment informațiile de natură comerciala din prezentul site. Informațiile comerciale prezentate în site nu au caracter contractual.

+   Limitarea Răspunderii
Pro Fiduciaria nu este răspunzatoare pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsa de acuratetțe a informațiilor publicate pe acest site, acestea având caracter informativ.

+   Acceptarea
Prin utilizarea acestui site se consideră că utilizatorul a luat la cunoștiintă și a acceptat “Termenii și condițiile” și “Politica de confidențialitate” prezentate.

© 2021 ProFiduciaria. Toate drepturile rezervate

Termeni și condiții | Politica cookies | Prelucrarea datelor personale