Programe și cursuri

Conduită și Etică
Profesională

270,00 lei

Scopul acestui program este însușirea informațiilor specifice conduitei și eticii profesionale în domeniul distribuției în asigurări și/sau reasigurări și formarea competenței de a respecta și aplica cerințele de etică și deontologie în activitatea desfășurată pentru distribuția produselor de asigurare și/sau reasigurare.

Detalii privind Metodologia de certificare a distribuitorilor în asigurări și/sau reasigurări le gasiti la adresa: https://www.isf.ro/ro/certificare-distribuitor-asigurari-sisau-reasigurari.

Caracteristicile programului

Programul se adresează categoriilor de distribuitori în asigurări și/sau reasigurări prevăzuți în Anexa nr. 1 la Norma A.S.F. nr.23/2021 care au statutul de candidat ”Eliminat” pentru fapta de tentativă de fraudă sau fraudă în timpul examinării.

Candidatul ”Eliminat” pentru fapta de tentativă de fraudă sau fraudă are posibilitatea susținerii unui nou examen, cu condiția finalizării programului de pregătire profesională cu tematica: Conduită și etică profesională în domeniul distribuției în asigurări și/sau reasigurări.

Îți oferim acces la program timp de 6 luni din momentul achiziției. După expirarea valabilității programului, programul devine inactiv.

Finalizarea programului se realizează parcurgând integral conținutul de curs din platforma Pro Fiduciaria.

La finalizarea programului poți descărca Documentul care atestă pregătirea profesională continuă, necesar înscrierii la noul examen.

Nu știi dacă te încadrezi la acest program? Ai nevoie de mai multe detalii și nu ai găsit răspunsul în întrebări frecvente?

Care este tematica și structura programului?

Programul este structurat în 2 module e-learning care tratează teme din Programa de pregătire profesională elaborată de ISF.


Modulul I –  Cerințe de conduită, etică și conformitate în activitatea de distribuție de asigurări.

Modulul al II-leaExemple de fraudă, elemente care conduc la suspiciunea de fraudă, raportarea fraudelor.

Beneficiile Programului Conduită și Etică Profesională

Cursanții au mai cumpărat

Conduită și Etică Profesională în domeniul distribuției în asigurări și/sau reasigurări
270,00 lei