Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa fiti de acord in totalitate cu acesti “termeni si conditii” iar in cazul in care completati formularele de “Contact” si cel de “Inscriere curs” si cu “Politica de confidentialitate”.

Informatiile furnizate in acest site sunt oferite ca atare si fara nicio garantie.

Informatiile pot fi actualizate si modificate sau schimbate, partial sau integral fara o informare prealabila a utilizatorilor. Deasemenea, acest site poate fi suspendat sau desfiintat fara o notificare prealabila.

Pro Fiduciaria nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat, indiferent care este motivul acestui fapt.

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri care sunt guvernate de politici de confidentialitate proprii si pot avea termeni si conditii diferite.

+   Utilizarea site-ului

Accesul pe acest site se face gratuit, scopul principal al acestuia fiind de a informa utilizatorii cu privire la produsele si serviciile oferite de Pro Fiduciaria.

+   Utilizatorii au obligatia de a respecta urmatoarele:

– continutul site-ului reprezinta proprietatea Pro Fiduciaria si nu va putea fi copiat, reprodus, distribuit integral sau partial fara acordul scris al administratorului;

– nu este permisa modificarea sau degradarea informatiilor continute in site;

– in cazul in care in anumite sectiuni ale site-ului permit utilizatorul publicarea anumitor informatii, acestea nu vor trebui sa aiba caracter de reclama, degradant, obscen sau care sa contravina legislatiei in vigoare.

– utilizatorul este singurul raspunzator pentru materialele si informatiile postate;

+   Informatiile comerciale
Pro Fiduciaria poate modifica in orice moment informatiile de natura comerciala din prezentul site. Informatiile comerciale prezentate in site nu au caracter contractual.

+   Limitarea Raspunderii
Pro Fiduciaria nu este raspunzatoare pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a informatiilor publicate pe acest site, acestea avand caracter informativ.

+   Acceptarea
Prin utilizarea acestui site se considera ca utilizatorul a luat la cunostiinta si a acceptat “Termenii si conditiile” si “Politica de confidentialitate” prezentate.

© 2020 ProFiduciaria. Toate drepturile rezervate

Termeni și condiții | Politica cookies | Prelucrarea datelor personale