Servicii

Consultanță

Oferim servicii de consultanță specializată în arii diverse de activitate din industria asigurărilor și pensiilor private: resurse umane, vânzări, marketing, strategie și comunicare, operațiuni.

VÂNZĂRI:

+   Reorganizarea fortei de vanzari pe principii de eficienta

+   Dezvoltarea unui Sistem de management al relatiei cu brokerii

+   Optimizarea sistemelor de raportare privind forta de vanzari

+   Crearea unui Proces de vanzare structurat, centrat pe cerintele clientilor

E-LEARNING

+   Folosim experiența acumulată prin dezvoltarea de conținut e-learning pentru industria de asigurări și oferim servicii LMS prin intermediul diviziei Nosco-Learning.

+   Serviciile LMS acoperă atât infrastructura necesară procesului de învățare prin platformele Totara (Learn, Engage și Perform) cât și conținutul e-elearning aferent (cursuri, video, microlearning, trailer).

Platformele Totara unifică, sub o arhitectură unică și extrem de adaptabilă, un sistem de management al învățării transformaționale cu o experiență de învățare centrată pe utilizator și un sistem complex de management al performanței.

Arhitectura flexibilă a platformelor Totara oferă organizațiilor atât libertatea de a inova și de a alege cât și posibilitatea de a debloca resurse critice pentru reinvestire acolo unde contează cu adevărat.

© 2021 ProFiduciaria. Toate drepturile rezervate

Termeni și condiții | Politica cookies | Prelucrarea datelor personale