FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Acorduri

PROGRAM PENTRU REDOBÂNDIREA DREPTULUI DE A PROFESA

Cod ISF 0032_1651126684_PPC_REDOBÂNDIRE
15 ore

INVESTIȚIE

200 lei (prețul NU include TVA)

Scopul programului

Scopul acestui program este redobândirea dreptului de a profesa în domeniul distribuției de asigurări pentru cei cărora le-a expirat valabilitatea certificatului de absolvire deținut.

 

Cui se adresează programul?

+ Tuturor celor care nu au obținut certificatul de absolvire a pregătirii profesionale continue până la data la care a expirat certificatul de absolvire deținut.

 

Când parcurg programul?

+ Redobândirea dreptului de a profesa în domeniul distribuției de asigurări se realizează în maximum 6 luni de la data la care a expirat certificatul de absolvire deținut.

 

Cum finalizez programul?

+ Finalizarea programului se realizează respectând cumulativ cerințele: parcurgerea integrală a conținutului de curs și efectuarea celor 15 ore de pregătire profesională.

Ce obțin la finalul programului?

Documentului privind raportarea și evidența pregătirii profesionale pentru redobândirea dreptului de a profesa în domeniul distribuției de asigurări.
     Acest document este necesar la dosarul pentru înscrierea pe platforma ISF la examenul de  Pregătire Profesională Continuă.

 

NOTĂ:

+   Investiția nu include taxa de examinare / reexaminare sau alte taxe percepute de Institutul de Studii Financiare (ISF).

© 2021 ProFiduciaria. Toate drepturile rezervate

Termeni și condiții | Politica cookies | Prelucrarea datelor personale