Programe și cursuri

Pregătire Inițială
Conducător - Competențe
Manageriale

45,00 lei

“Distribuitorii în asigurări și/sau reasigurări, care își schimbă categoria de distribuitor și vor deține funcția de conducere executivă în cadrul intermediarilor secundari persoane juridice (conducători), au obligația parcurgerii programului de pregătire profesională inițială şi susținerii examenului de absolvire aferent categoriei noi.
În vederea respectării acestei prevederi, dar și pentru recunoașterea pregătirii profesionale acumulate, pentru persoanele cu funcție de conducere executivă în cadrul intermediarilor secundari persoane juridice (conducători), care dețin în prezent o certificare activă pentru categoria profesională intermediar în asigurări și/sau reasigurări sau angajat al societății care desfășoară activitate de distribuție, programul de pregătire profesională inițială parcurs va cuprinde doar tematica suplimentară pentru această categorie profesională – Competențe manageriale.”
Adresa ISF Nr. 854/14.09.2022

Caracteristicile programului

Distribuitorilor în asigurări și/sau reasigurări care își schimbă categoria de distribuitor și vor deține funcția de conducere în cadrul intermediarilor secundari persoane juridice (conducători).

 

Trebuie să deții funcție de conducere și să faci dovada actului de absolvire a studiilor superioare/diploma de licență.

Finalizarea programului se realizează respectând cumulativ cerințele: parcurgerea integrală a conținutului cursului Competențe manageriale și efectuarea celor minimum 4 ore de pregătire profesională.

La finalizarea programului se emite Documentul de finalizare necesar înscrierii la examenul ISF pentru obținerea Certificatului de absolvire.

Îți oferim acces la program timp de 6 luni din momentul achiziției. După expirarea valabilității programului, programul devine inactiv.

 

Nu știi dacă te încadrezi la acest program? Ai nevoie de mai multe detalii și nu ai găsit răspunsul în întrebări frecvente?
Icon 04

NOTE:

– Investiția nu include taxa de examinare / reexaminare sau alte taxe percepute de Institutul de Studii Financiare (ISF);

– Analizează cu atenție și înscrie-te în categoria programului din care faci parte! Alegerea corectă a programului este responsabilitatea ta, Pro Fiduciaria nefiind răspunzătoare pentru înscrierile eronate.

– Pentru înscrierea grupurilor mari contactați-ne pentru o ofertă personalizată.

Care este tematica
și structura programului
PPI Conducător?

Programul este structurat în două module de e-learning care prezintă noțiuni și elemente teoretice despre:

Modulul 1 – Managementul companiei

Modulul 2 – Managementul resurselor umane

Cursanții au mai cumpărat

Pregătire Inițială Conducător - Competențe Manageriale
45,00 lei