Programe și cursuri

Digitalizarea în asigurări. Asigurarea de viață pe termen nelimitat și limitat

177,00 lei

Digitalizarea aduce numeroase avantaje pentru consultanții în asigurări. Care sunt avantajele pe care le poți avea adoptând tehnologiile digitale în activitate vei afla parcugând Modulul I din acest program.

Și pentru că ne dorim să-ți dezvolți sau să-ți extinzi cunoștințele și competențele, în Modulul II îți prezentăm informații despre Asigurarea de viață pe termen limitat și nelimitat, astfel încât să-ți diversifici portofoliu și să satisfaci mai bine nevoile clienților tăi.

Ce-ți rămâne de făcut? Parcurge integral cele 2 module, analizează informațiile și răspunde corect la întrebările din interiorul sau/și finalul cursurilor.

Atenție!!! Conform normei Autorității de Supraveghere Financiară nr. 23/2021 privind pregătirea profesională a distribuitorilor în asigurări şi/sau reasigurări, la Articolul 5, alin (1) se prevede că programul de pregătire profesională continuă parcurs în fiecare an calendaristic însumează cel puţin 15 credite de pregătire profesională, echivalentul a 15 ore, iar modulele de pregătire profesională sunt configurate pe teme care, în situaţia în care nu intervin evenimente legislative, NU se pot repeta mai devreme de 2 ani. Pentru a respecta norma ASF, asigură-te că programul pe care îl alegi acum nu are aceleași coduri cu programele alese anterior. (Exemplu: Programul de credite ales in anul 2022, nu poate fi reluat in anii: 2023 si 2024).

Dacă este prima dată când urmezi un program de Credite Anuale, poți alege oricare dintre variante.

Asigură-te că în contul tău din platforma ISF este bifat PRO FIDUCIARIA ca furnizor. Fără acest pas esențial, noi nu vom putea încărca documentul de finalizare și îți pierzi statutul de distribuitor autorizat la actualizarea datelor din Registrul intermediarilor secundari (RIS) efectuat în luna ianuarie a fiecărui an.

Caracteristicile programului

Programul se adresează tuturor persoanelor care desfăşoară activitate de distribuţie de asigurări. Mai multe detalii poți găsi în Anexa 1 din Norma ASF nr. 23/2021 privind pregătirea profesională a distribuitorilor în asigurări și/sau reasigurări.

Pentru a te înscrie la acest curs trebuie să te asiguri că ai o certificare valabilă. Creditele anuale nu sunt obligatorii în anul în care obții Certificatul de absolvire pentru Programul de Pregătire Inițială.
Finalizarea programului se realizează respectând cumulativ cerințele: parcurgerea integrală a conținutului de curs și efectuarea celor minimum 15 ore de pregătire profesională.
La finalizarea programului se emite Documentul de finalizare care atestă 15 credite din planul de pregătire profesională continuă.

Îți oferim acces la program din momentul achiziției până la 31 decembrie a fiecărui an calendaristic. După expirarea valabilității programului, programul devine inactiv.

 

Nu știi dacă te încadrezi la acest program? Ai nevoie de mai multe detalii și nu ai găsit răspunsul în întrebări frecvente?
Icon 04

NOTE:

– Analizează cu atenție și înscrie-te în categoria programului din care faci parte! Alegerea corectă a programului este responsabilitatea ta, Pro Fiduciaria nefiind răspunzătoare pentru înscrierile eronate. 

– Distribuitorii în asigurări și/sau reasigurări trebuie să efectueze 15 ore de pregătire profesională continuă, echivalentul a 15 credite, până cel târziu la data de 31 decembrie a fiecărui an calendaristic.

– Repetarea acestui program nu se pot realiza mai devreme de 2 ani.

– Investiția nu include taxa ISF pentru validarea si înregistrarea creditelor pentru pregătirea profesională continuă.

– Pentru înscrierea grupurilor mari contactați-ne pentru o ofertă personalizată.

Care este tematica
și structura programului?

Programul este structurat în 2 module de învățare, fiecare modul tratând teme precum:

Modulul I – Eficienta utilizarii mijloacelor digitale in vanzari

Dezvoltarea abilităților de utilizare a instrumentelor și mijloacelor electronice în activitatea de distribuție de asigurări. Utilizarea soluțiilor informatice și/sau de emitere a contractelor de asigurare la distanță; utilizarea aplicațiilor electronice de comunicare directă la distanță.

Modulul al II-lea – Asigurări de viață pe termen nelimitat și limitat

Produse de asigurare de viață – asigurarea de viață pe termen limitat / asigurarea de viață pe termen nelimitat. Noțiuni și caracteristici. Analizează și compară tipurile de produse de asigurare de viață.

Fiecare modul al programului tratează temele menționate într-o suită de cursuri e-learning, pe care le vei putea parcurge progresiv. Secvențele de învățare sunt concepute pentru a-ți prezenta informațiile teoretice pornind de la simplu la complex și conțin momente de fixare și evaluare a cunoștințelor.

Cursanții au mai cumpărat

Digitalizare in asigurari. Asigurarea de viață pe termen nelimitat și limitat
177,00 lei