FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Acorduri

PROGRAMUL ASIGURĂRI DE VIAȚĂ

Cod ISF Nr. 0032_1649165166_PPC_IA
15 credite

INVESTIȚIE

155 lei 190 lei (prețul NU include TVA)

Scopul programului

Scopul programului este de a-ți dezvolta competențe și abilități specifice asigurării de viață. Astfel, îți vei putea însuși mai bine elementele definitorii ale acesteia pentru a vinde mai mult și a păstra clienții fericiți.

 

Care este tematica acestui program?

Programul este structurat în 2 module care vizează dezvoltarea competenței de a analiza și compara tipurile de produse de asigurare de viață și prezintă concepe și informații specifice temelor:

  • Modulul I – Conceptul de asigurare de viaţă. Terminologie specifică
  • Modulul al II – lea – Asigurarea mixtă de viață

Fiecare modul al programului tratează temele menționate într-o suită de cursuri e-Learning, pe care le vei putea parcurge progresiv. Secvențele de învățare sunt concepute pentru a-ți prezenta informațiile teoretice pornind de la simplu la complex și conțin momente de fixare și evaluare a cunoștințelor.

 

Cui se adresează programul Asigurări de viață?

Programul Asigurări de viață se adresează tuturor persoanelor care desfăşoară activitate de distribuţie de asigurări, conform Anexei 1 – Categorii de distribuitori în asigurări și/sau reasigurări cărora li se aplică prevederile privind pregătirea profesională, din Norma ASF nr. 23/2021 privind pregătirea profesională a distribuitorilor în asigurări și/sau reasigurări.

 

Ce vei obține parcurgând programul?

Fiecare cursant are posibilitatea ca la finalizarea cu succes a programului să obțină Documentul care atestă 15 credite din planul de pregătire profesională continuă.


NOTE:

+   Investiția nu include taxa ISF pentru validarea si înregistrarea creditelor pentru pregătirea profesională continuă.
+   Parcurgerea integrală a tuturor resurselor din fiecare secțiune (teoretică și practică) în timpul minim prevăzut de Norma ASF (15 de ore) permite obținerea celor 20 credite;
+   Pentru înscrierea grupurilor mari contactați-ne pentru o ofertă personalizată.

© 2021 ProFiduciaria. Toate drepturile rezervate

Termeni și condiții | Politica cookies | Prelucrarea datelor personale