Asigură o șansă la viață, donează sânge!

Pro Fiduciaria încurajează comunitatea care activează în domeniul asigurărilor ca, pe lângă suportul acordat clienților prin transferarea riscurilor către asigurători, să vină în sprijinul celor care, din nefericire, au fost afectați de apariția acestora.

Statisitici: în 2019 au avut loc 8.642 accidente tragice soldate cu 8.125 răniți grav; 1 din 10 pacienți din spitalele din România are nevoie urgentă de sânge; Anual, doar 2% din populația României donează sânge.

Ajută la diminuarea impactului riscurilor și asigură o șansă la viață. Donează sânge începând cu data de 1 septembrie 2020, iar Pro Fiduciaria te recompensează prin acordarea unei reduceri de 35% la toate cursurile noastre online de pregătire obligatorie.

Beneficiile donării de sânge:

  • Efectuarea testelor de laborator din sângele recoltat: grupa sanguină, Rh D, hepatită B și C, HIV, HTLV, ALT, lues, etc. și eliberarea Buletinelor de analiză la cerere;
  • După donare, sângele este împrospătat, imunitatea organismului crește; riscul de accident vascular și de paralizie se reduc cu până la 30%;
  • La fiecare donare se pierd 650 de calorii;
  • Monitorizarea stării de sănătate.

 

Campania este valabilă în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2020. Reducerea se aplică la prețul standard afișat pe profiduciaria.ro și se acordă în baza dovezii eliberate de centrul de donare. Reducerea nu se cumulează cu alte promoții sau prețuri preferențiale.

 

Implică-te! Fii responsabil!