Invatarea de tip e-learning e una din solutiile de a se asigura ca oamenii vor avea cunostintele potrivite pentru munca pe care o fac.

Nu exista  un moment mai prielnic pentru a incepe o economisire de 50% pana la 90% a costurilor pe care le presupune invatarea la sala.

Impreuna cu o echipa de specialisti IT si dezvoltatori de continut si designeri, furnizam continut de invatare personalizata pentru fiecare din clientii nostri, atat pentru dezvoltarea unui nou continut, cat si pentru inlocuirea unui material de curs existent.

Folosind cele mai recente aplicatii multimedia Pro Fiduciaria construieste solutii de e-learning care faciliteaza rate mai mari de retinere a continutului si de invatare, realizand, in acelasi timp,  un proces de invatare mult mai relaxant.

Pentru a afla mai multe depre solutiile pe care le oferim, apasati pe oricare din subiectele de mai jos.

Platforma Pro Fiduciari@

Consultanta si continut personalizat

Nume

Prenume

e-mail


 • Inselaciunea in asigurari si modalitatile de identificare si prevenire a acesteia reprezinta probleme care au nevoie de solutii eficiente si rapide atat in Romania, cat si in plan international... ...

 • Termeni si conditii

  Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa fiti de acord in totalitate cu urmatorii termeni si conditii.

  Informatiile furnizate in acest site sunt oferite ca atare si fara nici o garantie.  citeste mai multe

  Prelucrarea datelor

  Pro Fiduciaria este operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP cu nr. 22169 din 22.02.2012. citeste mai multe

  Contact

  Bulevardul I. C. Bratianu, Nr. 34 , Et 4,  Ap. 11, Sector 3, Bucuresti (Piata Roma)

  Telefon: 031 437 83 15;  031 437 83 16

  E-mail: office@profiduciaria.ro