Echipa

Florian GABA, Trainer / Manager Pro Fiduciaria

Florian are o experienta de peste 10 ani in domeniul financiar, in special pe partea de consultanta si training. A contribuit la dezvoltarea si implementarea a numeroase programe de pregatire - unele in premiera pentru piata romaneasca - prin participarea la realizarea tematicilor si a suporturilor de curs.

 

A organizat peste 350 de programe de training la care au participat peste 10.000 de cursanti.

 

Din anul 2013 a fondat Nosco Learning, divizie care ofera servicii si solutii e-learning pentru companii din diferite sectoare de activitate, solutii accesate de peste 20.000 de utilizatori.

 

Este trainer autorizat ANC si IMA/ASF, pozitie din care sustine training-uri de vanzari, management, comunicare, etc. si prezentari in cadrul evenimentelor organizate in piata financiara: conferinte, gale, seminarii etc.

Ionel DIMA, Consultant si lector

Expertiza: Regularizari daune, Asigurari generale

 

Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea Relatii Economice Internationale, promotia 1980, si-a inceput cariera in domeniul asigurarilor in 1989, ca referent de daune in centrala AVUS Linz - Austria. In paralel, in 1993, a devenit fondator si administrator al SC AVUS International din Bucuresti si reprezentant pentru Republica Moldova. Din 2007 este vice-presedinte al grupului Avus, iar din 2008 co-director Avus France. Membru fondator al UNSICAR, membru al AIDA (Asociatia Internationala de Drept al Asigurarilor) si al I.E.V.R. (Institutul pentru drept european al circulatiei), a participat la numeroase evenimente nationale si internationale in calitate de moderator si speaker. Din 2000 a fost lector la cursul de management al daunelor din asigurari la Institutul de Asigurari si Pensii Bucuresti, iar din 2009 lector la cursul de asigurari si reasigurari la FABIZ, ASE Bucuresti. Ionel Dima este lector autorizat CNFPA si IMA, iar in cadrul Pro Fiduciaria este lector la cursuri tehnice in asigurari generale, mai ales din cele care vizeza zona auto.

 

Autor al cartii Managementul Daunelor Auto.

Radu PETRESCU, Lector

Expertiza: Juridic

 

Debuteaza in domeniul asigurarilor în 2002 la Grupul Roman de Asigurari – Grup AS S.A., dobandind vasta expertiza in asigurari pe parcursul devenirii sale profesionale in cadrul unor companii de asigurari de top: ING Asigurari de Viata, Generali Asigurari, Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private, Allianz Tiriac Asigurari, in prezent fiind Directorul Directiei Juridice in cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiare. Abilitatile sale de orator si pedagog sunt relevate de activitatea desfasurata ca lector in cadrul Institutului de Asigurari si Pro Fiduciaria, inca din anul 2006. Absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Titu Maiorescu si masterand în Dreptul afacerilor in cadrul aceleasi Universitati, urmeaza o serie de cursuri de perfectionare si specializare in diferite domenii. Lector autorizat IMA.

Dorin ALBU, Lector

Expertiza: Asigurari generale, Asigurari Auto

 

A absolvit Universitatea Politehnica Bucuresti si un master in asigurari la Academia de Studii Economice Bucuresti. Si-a inceput cariera in domeniul asigurarilor in 1998, ocupand diferite pozitii in vanzari, managementul calitatii, coordonare teritoriala, lichidarea daunelor, managementul riscurilor, control intern si prevenire fraude. Din 2008 pana in 2016 la lucrat la CertAsig in functia de Director al Departamentului Control Intern si Prevenire Fraude.

 

Dorin este lector autorizat IMA, iar in cadrul Pro Fiduciaria este lector la cursuri tehnice in asigurari generale, lichidare daune si prevenire fraude.

 

Autor al cartii Lichidarea daunelor non-auto.